Редактиране на търсенето

239 VW Употребяван автомобил

VW
Мнение:

Покупка на употребяван и сертифициран VW с гаранция

Във всички наши сертифицирани представителства в България на Das WeltAuto ще намерите употребявани автомобили на марката Volkswagen.

Фолксваген е нещо повече от автомобилна марка

Базираният във Волфсбург немски автомобилен производител може да се похвали с дългогодишни традиции в областта на качеството, иновациите, технологиите и авангардния дизайн. Световноизвестният Beetle например е ярък пример за това, като от него са произведени 21 милиона екземпляра. Но след това се появиха и много други изключително успешни модели на VW, сред които най-популярните са Polo, Passat, up!, Tiguan, Touareg, T-Roc, T-Cross, Taigo, Golf, Arteon.

Кои електрически употребявани модели може да откриете при нас?

През последните години Volkswagen инвестира значителни средства в технологии за електрическа мобилност. Целта е да се направи индустрията за мобилност подходяща за бъдещето и устойчива. Резултатите са абсолютно впечатляващи:

ID.3: Универсалният играч
Пуснат на пазара през 2019 г., ID.3 е първият изцяло електрически автомобил на Volkswagen. Модерният и градски дизайн и максималната скорост от 160 км/ч превърнаха модела в бестселър.

ID.4: Световен автомобил на годината 2021
Още през първата си година VW ID.4 спечели титлата "Световен автомобил на годината" на международните награди World Car Awards. Моделът принадлежи към класа на средноразмерните кросоувъри и има пробег до 500 км.

ID.5: Електрическото SUV купе
През 2022 г. Volkswagen лансира следващото поколение - VW ID.5. С дължина 4,60 м, малко по-дълъг от предшественика си, той постига същия пробег при благоприятни условия и позволява зареждане от 5% до 80% в рамките на половин час.

e-up: Малкият градски автомобил
Електрическата версия на популярния VW-up! се предлага от 2013 г. и е особено популярна сред жителите на града. Благодарение на компактния си дизайн VW e-up! може да се побере на почти всяко място за паркиране и има приличен пробег.

E-Golf: класическият електрически автомобил
VW Golf се предлага в електрическа версия от 2014 г. насам. VW E-Golf е 100% без вредни емисии на местно ниво и представлява смесица от класически дизайн на Golf и най-съвременни технологии. В клас на енергийна ефективност А+ той има пробег от около 230 км.

VW ID.Buzz: електрически ретро автомобил
За мнозина VW Були е олицетворение на свободата. Сега популярните микробуси преживяват своята втора пролет благодарение на VW ID. Buzz. Дизайнът е базиран на легендарния T1 и е съчетан с иновативно оборудване. Тъй като пробегът е 421 км според WLTP, една или друга допълнителна екскурзия не е проблем.

Всички видове

Passat Variant

Tiguan

Passat

Arteon

Touareg

Golf

T-Roc

ID.4

ID.3

Passat Alltrack

Polo

Arteon SB

Golf Variant

T-Cross

Touran

ID.5

Taigo

up!

Golf Sportsvan

ID.7

language compare-large searchagent car-favorit back up View List View Tile undo Pin Odometer Engine Calender foreward car-favorit-empty print plus crosshair magnifier tick close down car-limousine sketch-front car-van car-coupe car-cabrio car-suv car-kombi zweirad car-andere