За нас

„Das WeltAuto“ е международна марка на концерна Volkswagen AG. Предмет на дейност на марката e търговията с употребявани автомобили. Основна цел е унифицирането в световен мащаб на този вид търговска дейност в оторизирана дилърска мрежа на марките, произвеждани от концерна. Ценностите на марката Das WeltAuto са:

  • Прозрачност
  • Сигурност
  • Доверие
  • Надеждност

Марката стартира дейността си в България през 2015 г. като част от структурата на фирма Порше БГ, вносител на марките Audi, Volkswagen Леки и Volkswagen Лекотоварни автомобили. Das WeltAuto предлага на крайните си клиенти качествени сертифицирани употребявани автомобили с доказан произход и история, които са в отлично техническо състояние и външен вид. За тях марката предлага и допълнителна гаранция. Държим нашите клиенти да се чувстват спокойни и уверени при решението си за покупка на употребяван автомобил под марката Das WeltAuto. Гарантираме, че ще получите обслужване и съпътстващи услуги, отговарящи на професионалното ниво и стандарти на нашите дилърства и присъщи на покупката на нов автомобил.

Нашите Das WeltAuto-дилъри предлагат служебни, тестови, изкупени от клиенти и върнати от лизинг автомобили, основно от марките Audi, Volkswagen Леки и Volkswagen Лекотоварни автомобили. Перфектната интегрираност, която се постига в дилърството с внедряването на Das WeltAuto, дава възможност клиентите да получат атрактивни предложения за изкупуване на сегашния им автомобил при закупуване на нов или употребяван автомобил. Предимствата при покупка на автомобил от нашата структура са прозрачност на процеса на покупка, изрядна документация, гаранции за качеството и произход, както и съпътстващи услуги и професионални съвети относно финасиране, които ще получите от нашите квалифицирани търговци.

Само оторизираните дилъри на марките Audi, Volkswagen Леки и Volkswagen Лекотоварни автомобили в България имат достъп и възможност да обявяват своите употребявани автомобили в dasweltauto.bg.

Марката е част от амбициозната стратегия за развитие на концерна, която трябва в следващите години да го изведе на челното място сред автомобилните производители в света. Експанзията на Das WeltAuto освен цяла Европа обхваща вече и Китай, САЩ, Австралия, Сингапур, Индия, Русия и много други страни. В България Порше БГ ЕООД е упълномощено от Volkswagen AG да използва правата върху марката и да преотдава използването на сертифицираните дилъри.

language car-favorit compare-large searchagent up