Редактиране на търсенето

7 T-Roc употребяван

VW T-Roc
Мнение:

VW T-Roc: употребяван и сертифициран

VW T-Roc е компактен SUV на Volkswagen. Моделът е представен в Италия през август 2017 г.. Оттогава автомобилът се радва на голяма популярност и е сравним с Audi Q2, който също е популярен. Заедно със сестринския си модел Q2, VW T-Roc е базиран на платформата MQB. VW T-Roc се предлага в три различни линии на оборудване: Веднъж с базово оборудване, с оборудване Style или с оборудване Sport. Водачът може да избира между три различни програми за шофиране, които са съобразени с нуждите на водача. Изборът е между Street (Улица), Offroad (Офроуд) и Snow (Сняг), като максималната скорост е 210 км/ч. Разходът на гориво на автомобила е 4,9 литра на 100 км. Нормативният разход е посочен като 4,9 литра на 100 км, което прави VW T-Roc един от най-икономичните модели.

През 2023 година излезе новата генерация на модела. Измежду следните варианти на Volkswagen T-Roc може да се възползвате:

  • T-Roc": функционалната основа. Новият T-Roc се предлага в четири линии на оборудване. Новият T-Roc се предлага в четири линии на оборудване. Със своя дизайн и функционален обхват всяка от тях поставя свои собствени акценти.
  • "Life": с допълнителна порция комфорт. С оборудването "Life" новият T-Roc има модерен външен вид и широки възможности за комфорт.
  • "Style": дизайнът се среща с технологиите. Двуцветното лаково покритие, допълнителните хромирани лайстни в радиаторната решетка и отстрани на каросерията, както и хромираните елементи в задната престилка характеризират външния вид на новия T-Roc в линията на оборудване "Style".
  • "R-Line": интензивна спортна програма. Динамичният характер на новия T-Roc може да бъде подчертан особено интензивно с линията на оборудване "R-Line".
  • Дизайнерски пакет "Black Style". Във връзка с линиите на оборудване "Style" и "R-Line" за новия T-Roc се предлага и внимателно съгласувана селекция от черни дизайнерски елементи, които придават дискретен спортен вид.

Търсите ли нов употребяван автомобил?

При нас ще откриете употребявани автомобили с доказан произход в категория FirstClass, които са под 18 месеца и на пробег по-малко от 25.000 м. Разгледайте и останалите автомобили на нашата страница, които се предлагат с Das WeltAuto гаранция от 12 месеца или 20.000 км.

language car-favorit searchagent compare-large up View List back View Tile undo Engine Pin Odometer Calender foreward car-favorit-empty plus print crosshair magnifier close sketch-front