Редактиране на търсенето

16 Arteon употребяван

VW Arteon
Мнение:

Volkswagen Arteon: Купете употребявани автомобили със сертифицирано качество

Volkswagen Arteon

VW Arteon беше представен за първи път на автомобилното изложение в Женева през март 2016 г. Автомобилният производител вече имаше два модела в горния среден клас: Volkswagen CC и VW Phaeton. След като производството и на двата беше преустановено година по-рано, VW Arteon беше разглеждан като пряк наследник. Той беше представен на автомобилното изложение в Женева като новия топ модел. Името е съставено от "Art", английския термин за изкуство, и "eon". Наставката е препратка към китайския топмодел на VW и предвещава големи неща, които предстоят. VW Arteon се предлага с различни версии на двигателя: 2л TFSI двигател и два 2л TDI двигателя с мощност 176 kW и 110 kW (240 к.с. и 150 к.с.). Така двигателите предлагат достатъчно мощност, за да се движи елегантното и луксозно комби възможно най-бързо.

Съвет

Интересувате ли се от употребяван VW Arteon? В Das WeltAuto ще намерите множество модели с най-добро качество! За повече информация относно финансирането, оборудването и информацията за дилърите просто използвайте нашите подробни страници. В галерията със снимки също можете да се убедите в безупречния външен вид на нашите автомобили.

Търсите ли нов употребяван автомобил?

При нас ще откриете употребявани автомобили с доказан произход в категория FirstClass, които са под 18 месеца и на пробег по-малко от 25.000 м. Разгледайте и останалите автомобили на нашата страница, които се предлагат с Das WeltAuto гаранция от 12 месеца или 20.000 км.

language up searchagent compare-large car-favorit back View List View Tile Pin undo Odometer Calender car-favorit-empty Engine foreward print crosshair plus magnifier tick down close sketch-front car-limousine car-kombi car-van car-suv car-coupe car-cabrio zweirad car-andere