Редактиране на търсенето

21 Golf употребяван

VW Golf
Мнение:

VW Golf: Купете употребявани модели с доказано качество

На пазара от 1974 г. насам, Golf остава един от най-популярните модели на Volkswagen. Той беше един от първите автомобили, които направиха възможни по-дългите пътувания благодарение на компактния си дизайн и подобреното пространство. Разбира се, от времето на тогавашния Golf I е минало много време, но надеждността от онова време се е запазила. В Das WeltAuto® ще откриете много различни варианти от Comfortline до GTI през e-Golf. В зависимост от годината на производство, в нашата борса за употребявани автомобили ви предлагаме модели на цена от 20 000 евро.

В Das WeltAuto® ще намерите широка гама от варианти на оборудване. Най-популярните от тях са следните:
VW Golf Variant
VW Golf Sportsvan
VW Golf GTI
VW Golf Alltrack
VW e-Golf

Търсите ли нов употребяван автомобил?

При нас ще откриете употребявани автомобили с доказан произход в категория FirstClass, които са под 18 месеца и на пробег по-малко от 25.000 м. Разгледайте и останалите автомобили на нашата страница, които се предлагат с Das WeltAuto гаранция от 12 месеца или 20.000 км.

language car-favorit searchagent up compare-large back View List View Tile Pin Odometer Engine Calender car-favorit-empty foreward print undo plus crosshair magnifier tick close down sketch-front car-limousine car-van car-kombi car-suv car-coupe car-cabrio zweirad car-andere