Редактиране на търсенето

29 Tiguan употребяван

VW Tiguan
Мнение:

VW Tiguan: намери сертифицирани употребявани автомобили при нас

Съчетайте думите "тигър" и "игуана" и ще получите Tiguan - или поне така е кръстен семейният SUV преди повече от 15 години. Но в модела има и нещо повече: високото качество и вниманието към детайлите в изработката, високата степен на персонализация и силният дизайн правят VW Tiguan абсолютен фаворит сред SUV автомобилите от среден клас.

Като употребяван автомобил със знака за качество Das WeltAuto®, VW Tiguan е не само достъпен, но и можете да разчитате на проверено качество при покупката му.

VW Tiguan: Технически данни
Настоящото второ поколение на VW Tiguan се продава от 2016 г. насам. Моделът се предлага в бензинов, дизелов и хибриден вариант. Наличен е и 7-местен вариант Tiguan Allspace.

Търсите ли нов употребяван автомобил?

При нас ще откриете употребявани автомобили с доказан произход в категория FirstClass, които са под 18 месеца и на пробег по-малко от 25.000 м. Разгледайте и останалите автомобили на нашата страница, които се предлагат с Das WeltAuto гаранция от 12 месеца или 20.000 км.

language car-favorit compare-large searchagent up back View List View Tile undo Pin Engine Odometer Calender car-favorit-empty foreward print plus crosshair magnifier tick close down sketch-front car-limousine car-kombi car-van car-suv car-coupe car-cabrio zweirad car-andere