Как да намерим подходящия за нас автомобил на Das Weltauto?

01.12.2023

В света на автомобилите, покупката на употребяван автомобил може да бъде изключително изгодна и практична. DasWeltAuto предлага широк избор от сертифицирани употребявани автомобили, които са преминали подробна проверка и поддръжка. Това гарантира, че при закупуването на автомобил от DasWeltAuto, сте на сигурно място с качество и пълна сервизна история. В тази статия ще Ви представим няколко полезни съвета, които ще Ви помогнат да намерите точно това, което търсите.

Сертифицирани употребявани автомобили

Кои сме ние от Das WeltAuto България?

Das WeltAuto e печат за сигурност и качество при покупката на Вашия следващ нов автомобил. При нас ще откриете употребявани сертифицирани автомобили на марките Volkswagen и Audi. Като официален вносител на двата бранда за България, Порше БГ присъства и на пазара на употребявани автомобили с Das WeltAuto. При нас ще откриете автомобили върнати от лизинг от Германия и България, мениджърски автомобили с гарантирано качество, пълна сервизна документация и доказан произход.

В този статия ще Ви представим няколко полезни съвета, които ще Ви помогнат да намерите точно това, което търсите.

Стъпка 1: Подготовка

Преди да започнете активното си търсене, е важно да се запознаете с някои ключови фактори. Въпросите, които трябва да си зададете, включват:

  1. Изисквания за оборудване - какво е задължително за Вас и какво е просто допълнително предимство? Имате ли нужда от електрическа задна врата, вградена навигационна система или предно стъкло с подгряване?
  2. Бюджет - определете максималната сума, която сте готови да инвестирате.
  3. Пространство - колко място Ви е необходимо? Планирате ли да използвате автомобила главно в града или редовно правите по-дълги пътувания, които изискват повече пространство за товар?
  4. Пробег - колко километра пътувате средно? Този въпрос има отношение към типа двигател, който е подходящ за Вас.
  5. Нужда от автомобил със задвижване на всички колела - зависи от това къде живеете. Някои региони изискват специфични характеристики на автомобила.

След като сте отговорили на всички тези въпроси, сте готови за следващата стъпка.

Стъпка 2: Търсене (онлайн и офлайн)

Още от първата стъпка на търсенето си можете да улесните процеса с регионално търсене. Въведете пощенски код и разстоянието, до което сте готови да пътувате (20 км, 30 км, 50 км или 100 км). След това можете да филтрирате резултатите допълнително, като изберете марка, цена, модел, година на производство, мощност и вид гориво.

Пример: Ако търсите употребяван Volkswagen Golf с бензинов двигател, произведен през последните две години, можете да използвате филтъра, за да намерите точно това, което търсите.

След като използвате основните филтри, можете да извършите допълнителни настройки като избор на оборудване, цвят и вид боя. Тези допълнителни параметри ще Ви помогнат да се съсредоточите върху автомобилите, които отговарят на Вашите предпочитания.

Допълнителни услуги

DasWeltAuto не предлага само широк избор от употребявани автомобили, но и различни атрактивни предложения и акции, които можете да откриете в рамките на Вашето търсене. Тези предложения се разделят на постоянни и временни оферти.

  • Оферти на седмицата предлагат намаление на цената на определени употребявани автомобили, които се предлагат само за кратко време. Оригиналната цена и намалената цена са ясно посочени за всеки модел.
  • Гаранцията Das WeltAuto се предлага индивидуално за всеки отделен автомобил, според условията на съответния дилър. Тя обикновено е в рамките на 12 месеца или до достигане на 20 000 км пробег. Повече за нея може да научите тук.
  • Нашите “FirstClass” автомобили са всички онези на възраст до 18 месеца и с пробег по-малък от 25 000 км. Те обичайно биват предлагани с удължена заводска гаранция и представляват предимно всички наши тестови и мениджърски автомобили. При тях може също така да бъде извършена справка за километрите им.
  • Удължена гаранция от производителя се предлага за избрани нови автомобили на марките Volkswagen и Audi. Тези автомобили са с гаранция на производителя за 3, 4 или 5 години, което от своя страна Ви предпазва от неочаквани ремонти. Важно е да се отбележи, че гаранцията влиза в сила от датата на първа регистрация и е ограничена до максималния пробег на автомобила. Освен това ще получите и удължена гаранция от съответния производител.

Накратко

DasWeltAuto предлага разнообразни филтри и предложения, които Ви позволяват да намерите точно това, което търсите при закупуването на употребяван автомобил. Колкото повече критерии определите предварително, толкова по-лесно ще бъде Вашето търсене.

Нашите търговци са насреща, за да Ви съветват по пътя към мечтания нов автомобил. Насладете се на това приключение заедно с нас.

language car-favorit compare-large searchagent up foreward back ucid share magnifier