Защо колите върнати от лизинг, са най-апетитните употребявани автомобили?

29.01.2024

Ако в началото идеята на лизинговите покупки беше насочена най-вече върху възможността да си позволим нещо, което не ни е по джоба, сега вече е по-скоро въпрос на безпроблемна и бърза смяна на това, което според собствените ни стандарти вече не е актуално.

И така: автомобилът, закупен на лизинг няма нищо общо с „брака вовеки веков, докато смъртта ни раздели“. Тоест, като купуваме кола на лизинг, пред нас се отварят и нови хоризонти, защото новият модел ни вдъхновява повече, повишава ни адреналина, кара ни да мечтаем, искаме го сега, веднага, нищо, че само преди няколко години сме усещали подобни емоции към настоящия си автомобил. Вкусовете се менят, а и новите предложения на пазара стават все по-атрактивни. Но да се върнем към основния въпрос:

Наистина ли колите върнати от лизинг са за предпочитане?

Preview Image of Защо колите върнати от лизинг, са най-апетитните употребявани автомобили?

Факт е, че автомобилите, върнати от лизинг са на не повече от 3 - 4 години. И на това, ако не му се казва почти нов употребяван автомобил! Тогава е излишно да споменаваме, че разходите по поддръжка ще са много по-ниски, просто защото няма да се налага да посещава сервиз толкова често.

Като едно от най-съществените предимства при този тип автомобили е, че понякога те все още са във фабрична гаранция, предлагана от производителя, както и че са оборудвани с последните удобства и технологии по отношение на комфорт, сигурност и ефективност. Тогава какво повече да желаем?

Автомобилите, върнати от лизинг се предлагат и от дилърите на марките, които гарантират изправността на продавания автомобил, както е при Das WeltAuto. Всичко, което се нуждае от подмяна, е сменено, така спестявате време и нерви и не се налага да оглеждате току-що закупения автомобил под лупа. Разполагате с пълно досие, в т. ч. реални километри и сервизна документация, извършени ремонти и прочие. Така между другото наяве излиза и едно от основните предимства да изберете употребяван автомобил от дилър, а не от произволна автокъща. Плащате не просто реалната цена на автомобила, но си "купувате" и спокойствие.

И още едно сериозно предимство: цената! Вярно, не става дума за нов, но все пак почти нов автомобил, който ще Ви позволи да се чувствате сигурни на пътя, защитени от евентуални усложнения на една много по-достъпна цена в сравнение с тази на нов автомобил. 

Закупуването на употребяван автомобил, било то върнат или не от лизинг, е цяло изкуство в основата, на което обаче стои истински прагматизъм. Така че оставете емоциите настрана. На първо място дайте си ясна представа за това какви са реалните Ви изисквания и нужди – излишно е да се ровите из мрежата за офроуд автомобил, ако ще го ползвате от вкъщи до офиса, фитнеса и обратно. Определете си ясно и какъв е бюджетът Ви и тогава се впуснете в търсене из мрежата за върнати от лизинг автомобили и то само ако сте се убедили, че наистина си струват. Разгледайте тук всички наши предложения на върнати от лизинг автомобили или тестови такива, също така научете повече за специалната програма "First Class" автомобили.

language car-favorit compare-large searchagent back ucid magnifier foreward up share