Редактиране на търсенето

3 A4 употребяван

Audi A4
Мнение:

Audi A4 употребяван от сертифициран дилър

Audi A4 е представен през 1994 г. като наследник на Audi 80. Той се предлага като седан или комби (Audi Avant). Оттогава моделът от среден клас се радва на голяма популярност. На 10 октомври 2011 г. е произведен десетмилионният модел Audi A4. Това превръща A4 в най-произвеждания модел автомобил на Audi.Audi A4 е представен през 1994 г. като наследник на Audi 80. Той се предлага като седан или комби (Audi Avant). Оттогава моделът от среден клас се радва на голяма популярност. На 10 октомври 2011 г. е произведен десетмилионният модел Audi A4. Това превръща A4 в най-произвеждания модел автомобил на Audi.

При нашите оторизирани дилър в страната ще намерите Audi A4 Avant, Limousine и Sport версията!

Търсите ли нов употребяван автомобил?

При нас ще откриете употребявани автомобили с доказан произход в категория FirstClass, които са под 18 месеца и на пробег по-малко от 25.000 м. Разгледайте и останалите автомобили на нашата страница, които се предлагат с Das WeltAuto гаранция от 12 месеца или 20.000 км.

language car-favorit compare-large searchagent up back View List View Tile undo Pin Engine Odometer Calender foreward car-favorit-empty print plus magnifier crosshair close sketch-front