Нашите услуги

Поддържан, проверен и в отлично състояние. Das WeltAuto е международна марка на Volkswagen AG в сегмента на употребявани автомобили със собствен печат за качество. Oт юни 2015 г. стартира дейността си и в България като част от структурата на фирма Порше БГ ЕООД, която е официален представител за страната за продажбено и следпродажбено обслужване на марките Volkswagen, Audi и Volkswagen Лекотоварни автомобили. 

Предметът на дейност на Das WeltAuto e търговия с употребявани, сертифицирани автомобили в отлично техническо състояние и външен вид, с ясна история, реален пробег и Das WeltAuto гаранция. При нас ще откриете автомобили:

  • върнати от финансов и оперативен лизинг от Германия и България;
  • служебни, мениджърски и тестови автомобили;
  • както и изкупени обратно от клиенти автомобили
Първокласни, малко употребявани и гарантирано добри автомобили

Гарантиран пробег и сервизна история


Наясно сме, че покупката на употребяван автомобил може да бъде съпроводена с редица капани. Някои от най-често срещаните рискове включват превъртян километраж и невярно представяне на произхода. Ние гарантираме за всеки Das WeltAuto автомобил неговия сигурен произход, реален пробег и сервизна история. За нас "колата втора ръка" е не само сертифициран, но и с доказан произход и пълна сервизна история автомобил.

Обратно изкупуване при замяна


Предлагаме Ви услугата, при покупка на нов за Вас автомобил, да получите едно справедливо, пазарно-ориентирано и базирано на фактическото състояние на автомобила Ви, предложение за цена за неговото изкупуване. Предимството за Вас, ако изберете да замените при нас досегашния си автомобил, безспорно е в това, че ние ще поемем всички рискове и трудности по продажбата му, необходимите му ремонти или услуги към потенциални клиенти и така ще Ви спестим много време и нерви.

Das WeltAuto гаранция


За да Ви предпазим от разходите, свързани с евентуална повреда на важни компоненти и оборудване на автомобила след изтичане на заводската гаранция, предлагаме гаранцията Das WeltAuto. Всеки един употребяван автомобил на Das WeltAuto се предлага с включена гаранция от 12 месеца или 20.000км. Научете повече тук или при най-близкия до теб дилър.

Финансиране и застрахованеНие сме на разположение не само за въпросите, свързани с Вашия бъдещ Das WeltAuto автомобил. Заедно с колегите от Порше Лизинг ще Ви информираме с удоволствие за различните възможности за финансиране и застраховане на употребяван автомобил, а те впоследствие ще Ви предложат индивидуална, съобразена с Вашите нужди, оферта. Проста и без усложнения.

Професионална автокозметична подготовкаВсички употребявани автомобили се почистват с професионални средства, така че евентуални наранявания и зацапвания, както вътре, така и отвън са перфектно обработени. Закупуването на употребяван автомобил със сигурност е едно емоционално решение. Ето защо за Das WeltAuto автомобилите важат високи стандарти за автокозметична подготовка.

Тестово шофиране


Тестовото шофиране е важна част от процеса, благодарение на която клиентите могат да се запознаят с характеристиките на автомобила и усетят комфорта, който автомобилът предлага. Защото само с опита от шофирането можете да вземете правилни решения. А сърцето също решава. Вашият дилър държи ключа. Той е лицето за контакт за всички въпроси относно Вашия мечтан автомобил: Уговорете си среща за тест драйв веднага!

Техническа проверка на качествотоПоставяме голям акцент върху това да се чувствате толкова комфортно при покупката на употребяван автомобил, колкото и при покупката на нов. Всички Das WeltAuto партньори проверяват всеки автомобил стъпка по стъпка. Изисква се голяма точност при проверката, както на техническото, така и на визуалното качество. Ние отдаваме голямо значение на качественото възстановяване и подготовка на автомобила. Този контролиран процес гарантира най-високо качество, яснота и прозрачност и дава увереност на всеки един клиент! Рзгледай още сега нашите коли втора ръка със сертификат за качество и гаранция!

Право на подмяна


При покупката имате много желания, но едно от тях е особено голямо, а именно, желанието да сте направили правилния избор. Ние можем да Ви успокоим: Дилърът Ви дава възможност, в срок до една седмица след получаване на автомобила, да замените Вашия Das WeltAuto автомобил с друг, на същата цена или по-висока, в случай, че поради някаква причина не сте доволни от направения от Вас избор.

Превозното средство трябва да е в състоянието, в което е било при предаването, като се вземе предвид естественото износване според изминатия пробег след предаването на автомобила, който от своя страна, не може да надвишава 1000 км. За този пробег следва да бъде заплатена от клиента минимална сума от 200 лв. плюс по 0.80 лв./километър, както и дължимите такси по прехвърляне обратно на собствеността на съответното превозно средство.
language car-favorit compare-large searchagent up