Редактиране на търсенето

0 VW Употребяван автомобил

Намерете алтернатива Автомобили от нашата оферта, които може да ви заинтересуват:

VW е-Golf употребяван и сертифициран с гаранция

От 1974г. VW Golf е класиката и най-продавания автомобил на Volkswagen. През 2017г. от завода решават да модифицрат колата на народа и да създадат Голф с електрическо задвижване. Особено на къси разстояния, например в градовете, чисто електрическото задвижване е оптималното решение за мобилност. С e-Golf можете да излезете и извън града. Защото комбинираният му пробег (WLTP)* е до 231 км.Особено на къси разстояния, например в градовете, чисто електрическото задвижване е оптималното решение за мобилност. С e-Golf можете да излезете и извън града. Защото комбинираният му пробег (WLTP)* е до 231 км.

Открийте сега нашите предлоежния на употребявани и сертифицирани e-Gol на нашата Das WeltAuto страница.

Търсите ли нов употребяван автомобил?

При нас ще откриете употребявани автомобили с доказан произход в категория FirstClass, които са под 18 месеца и на пробег по-малко от 25.000 м. Разгледайте и останалите автомобили на нашата страница, които се предлагат с Das WeltAuto гаранция от 12 месеца или 20.000 км.

language compare-large car-favorit searchagent up back View List View Tile Pin undo Engine Odometer Calender car-favorit-empty foreward plus print crosshair magnifier tick close down car-limousine car-kombi car-van car-suv car-coupe car-cabrio zweirad car-andere