Редактиране на търсенето

0 VW Употребяван автомобил

Намерете алтернатива Автомобили от нашата оферта, които може да ви заинтересуват:

VW Touareg налични употребявани модели с гаранция

VW Touareg е SUV, представен през октомври 2002 г. и произвеждан от Volkswagen Slovakia в Братислава заедно с Porsche Cayenne и Audi Q7. През февруари 2010 г. е представено второто, актуално поколение, VW Touareg II (тип C2). Той е с 4 см по-дълъг от предшественика си, с 200 кг по-лек и има подобрен аеродинамичен вид. В офроуд терени Touareg II впечатлява с възможност за изкачване до 45°.

Touareg II се предлага в общо 12 линии на оборудване в зависимост от двигателя и категориите "Exclusive" и "Edition X", които могат да се комбинират с базовите модели V6 TDI BlueMotion, Terrain Tech, както и с моделите V8 TDI и Hybrid и се различават по специфичното си оборудване.

При нас ще откриете автомобили в категория FirstClass, които са под 18 месеца и на пробег по-малко от 25.000км. Също така част от нашите автомобили се предлагат с Das WeltAuto гаранция от 12 месеца или 20.000км.

Търсите ли нов употребяван автомобил?

При нас ще откриете употребявани автомобили с доказан произход в категория FirstClass, които са под 18 месеца и на пробег по-малко от 25.000 м. Разгледайте и останалите автомобили на нашата страница, които се предлагат с Das WeltAuto гаранция от 12 месеца или 20.000 км.

language car-favorit searchagent up compare-large View List back View Tile undo Engine Odometer Pin Calender car-favorit-empty foreward print crosshair magnifier tick plus close down car-kombi car-suv car-coupe car-cabrio car-limousine zweirad car-andere car-van