Редактиране на търсенето

0 VW Употребяван автомобил

Намерете алтернатива Автомобили от нашата оферта, които може да ви заинтересуват:

Мнение:

VW Taigo - още по-компактното и градско SUV

Във Volkswagen SUV автомобилите започват с буквата "Т" в името си: Touareg, Tiguan, T-Roc, T-Cross. Най-новият член на семейството е Taigo, който беше представен миналата година. Първоначално е пуснат на пазара в Бразилия като Nivus в средата на 2020 г., след това в останалата част на Южна Америка в началото на 2021 г. и с леко намалено междуосие в Европа през септември 2021 г. Той привлича с удобни размери, модерен дизайн и висока позиция на седене и по този начин е идеален за града. VW Taigo се предлага с два бензинови мотора 1,0 TSI и 1,5 TSI (70–110 kW, 95к.с. - 150к.с.)

В началото на 2022 г. VW Taigo беше тестван за безопасност от Euro NCAP. Той получи пет от пет възможни звезди.

Търсите ли нов употребяван автомобил?

При нас ще откриете употребявани автомобили с доказан произход в категория FirstClass, които са под 18 месеца и на пробег по-малко от 25.000 м. Разгледайте и останалите автомобили на нашата страница, които се предлагат с Das WeltAuto гаранция от 12 месеца или 20.000 км.

language car-favorit compare-large searchagent up back View List View Tile undo Pin Odometer Calender Engine car-favorit-empty foreward print plus crosshair magnifier tick close down sketch-front car-kombi car-van car-suv car-coupe car-limousine car-cabrio car-andere zweirad