Редактиране на търсенето

0 VW Употребяван автомобил

Намерете алтернатива Автомобили от нашата оферта, които може да ви заинтересуват:

VW Taigo - още по-компактното и градско SUV

Във Volkswagen SUV автомобилите започват с буквата "Т" в името си: Touareg, Tiguan, T-Roc, T-Cross. Най-новият член на семейството е Taigo, който беше представен миналата година. Първоначално е пуснат на пазара в Бразилия като Nivus в средата на 2020 г., след това в останалата част на Южна Америка в началото на 2021 г. и с леко намалено междуосие в Европа през септември 2021 г. Той привлича с удобни размери, модерен дизайн и висока позиция на седене и по този начин е идеален за града. VW Taigo се предлага с два бензинови мотора 1,0 TSI и 1,5 TSI (70–110 kW, 95к.с. - 150к.с.)

В началото на 2022 г. VW Taigo беше тестван за безопасност от Euro NCAP. Той получи пет от пет възможни звезди.

Търсите ли нов употребяван автомобил?

При нас ще откриете употребявани автомобили с доказан произход в категория FirstClass, които са под 18 месеца и на пробег по-малко от 25.000 м. Разгледайте и останалите автомобили на нашата страница, които се предлагат с Das WeltAuto гаранция от 12 месеца или 20.000 км.

language car-favorit searchagent up back compare-large View List undo Pin View Tile Engine Odometer Calender car-favorit-empty foreward print plus crosshair tick magnifier close down car-limousine car-suv car-van car-kombi car-coupe car-cabrio zweirad car-andere