Редактиране на търсенето

0 VW Лекотоварни Употребяван автомобил

Намерете алтернатива Автомобили от нашата оферта, които може да ви заинтересуват:

VW ID.Buzz употребяван от сертифициран дилър

Наследник на VW Bulli. Наследник на няколко поколения. Това олицетворява новия ID. Buzz, давайки нова представа за това, на което един автомобил е способен днес, в XXI век - смел първооткривател, удобен мобилен дом и неограничено творческо пространство. Причината за това е от 1955 г. Тогава е положен първият камък на завода на Volkswagen в град Хановер, Германия. Дванадесет месеца по-късно от производствената линия слиза първият Volkswagen T1 или по-известен сред обществото като Volkswagen Bulli. Оттогава бусът на VW е част от манталитета, а VW - част от градския пейзаж.

В края на 2022 год. ID. Buzz беше тестван за безопасност на автомобила от Euro NCAP. Той получи пет звезди от пет възможни.

Търсите ли нов употребяван автомобил?

При нас ще откриете употребявани автомобили с доказан произход в категория FirstClass, които са под 18 месеца и на пробег по-малко от 25.000 м. Разгледайте и останалите автомобили на нашата страница, които се предлагат с Das WeltAuto гаранция от 12 месеца или 20.000 км.

car-favorit searchagent compare-large language up back View List View Tile undo Pin Engine Odometer Calender car-favorit-empty print plus foreward crosshair magnifier tick close down car-limousine car-kombi car-van car-suv car-coupe car-cabrio zweirad car-andere