Редактиране на търсенето

0 VW Лекотоварни Употребяван автомобил

Намерете алтернатива Автомобили от нашата оферта, които може да ви заинтересуват:

VW Amarok: употребяван пикап от сертифициран дилър

VW Amarok - пикапът на Volkswagen

Използвайте широката гама от тествани употребявани автомобили от сертифицирани търговци в Австрия във ваша полза. Знакът за качество „Das WeltAuto“ означава повече сигурност и прозрачност при закупуване на употребяван автомобил.

VW Amarok е пикап с VW моделно обозначение VWN817 и е дълъг 5,25 метра. Пикапът се предлага в две различни версии: с двойна кабина и товарна площ от 2,52 квадратни метра или с единична кабина и съответно по-дълга товарна площ. Опционално моделът се предлага и с 2.0 л турбодизелов двигател или 2.0 л BiTDi турбодизелов двигател. Базовият модел на пикапа VW Amarok е със задно задвижване. Като алтернатива има пикап с постоянно задвижване на всички колела 4x4 с диференциал Torsen или ръчно превключваемо задвижване на всички колела 4x4 с редуктор и блокаж на диференциала на задната ос.

Новият Амарок

Новият Amarok е тук и дебютира през 2023г. С ясно послание към своите бъдещи собственици: пътят е целта, всеки път.

Изцяло обновен, със съвременни технологии и нов дизайн, той поставя стандарти в премиум сегмента на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Без значение къде и кога ще ползвате Amarok - многобройните асистиращи системи за водача предлагат много повече от своите предшественици.

Различни детайли подчертават премиум характера на пикапа, между които амбиентното осветление1 и озвучителната система Harman Kardon от най-висок клас2. Като ваш придружител в пресечен терен, пикапът ще ви впечатли с превъзходните си офроуд характеристики и опционални V6-резерви. А за всеки, който се нуждае от здрав и надежден автомобил за работа, Amarok предлага 3,5т теглич за всички автоматични трансмисии и още редица добре обмислени функционалности за ежедневието. Без значение какви са изискванията към него, новият Amarok ще се справи с лекота.

Търсите ли нов употребяван автомобил?

При нас ще откриете употребявани автомобили с доказан произход в категория FirstClass, които са под 18 месеца и на пробег по-малко от 25.000 м. Разгледайте и останалите автомобили на нашата страница, които се предлагат с Das WeltAuto гаранция от 12 месеца или 20.000 км.

language car-favorit compare-large searchagent back up View Tile View List Pin undo Engine Odometer Calender car-favorit-empty foreward print plus crosshair tick close magnifier down car-kombi car-limousine car-van car-suv car-coupe car-cabrio car-andere zweirad