Редактиране на търсенето

0 Audi Употребяван автомобил

Намерете алтернатива Автомобили от нашата оферта, които може да ви заинтересуват:

Мнение:

Употребяван Audi A7 от оторизиран търговец Das WeltAuto

Audi A7 Sportback е един от моделите в луксозния клас, подобен на Audi A6 и Audi A8. Той е базиран на същата платформа като Audi A6. Немският автомобилен производител пуска модела на пазара през 2010 г.

Седанът представлява купе с четири врати и е истинска иновация при представянето си. В края на краищата нямаше сравним автомобил в същата моделна серия, нито пък Audi A7 беше продукт на маркетинговите стратези. През 1971 г. Audi 100 Coupé S е служило за модел. Audi A7 Sportback е дълъг почти пет метра и предлага много пространство с обем на багажника от 535 литра. Голямата задна врата се отваря стандартно с електрическо задвижване. А моделът от луксозния клас е изключително елегантен и в други отношения: автомобилът ускорява от 0 до 100 за добри 6 секунди и е забележително тих. Искате да си купите употребяван модел с най-високо качество? Разберете сега в борсата за употребявани автомобили на Weltauto.

Търсите ли нов употребяван автомобил?

При нас ще откриете употребявани автомобили с доказан произход в категория FirstClass, които са под 18 месеца и на пробег по-малко от 25.000 м. Разгледайте и останалите автомобили на нашата страница, които се предлагат с Das WeltAuto гаранция от 12 месеца или 20.000 км.

language car-favorit compare-large searchagent up back View List View Tile undo Pin Odometer Calender Engine car-favorit-empty foreward print plus crosshair magnifier tick close down sketch-front car-limousine car-kombi car-van car-suv car-cabrio zweirad car-coupe car-andere