Audi употребявани автомобили

Audi Gebrauchtwagen :plus e част от програмата на Audi AG за употребявани автомобили, които най-често са служебни, върнати от лизинг, тестови и изкупени обратно от клиенти.
 
Програмата Gebrauchtwagen :plus гарантира за качеството на употребяваните си автомобили благодарение на детайлна проверка на множество функции изпълнена по 110 точки. При нужда от отремонтиране, частите биват изцяло заменяни с оригинални такива.

Освен това се предлага и 12-месечна гаранция при ограничение в пробега до 20.000км за всеки един автомобил. В програмата Gebrauchtwagen :plus са взети под внимание и най-различни възможности за финансиране и застраховане съобразени с Вашите нужди и желания. Други предимства, от които може да се възползвате са: обратно изкупуване и замяна на стария Ви автомобил срещу нов такъв и право на подмяна в рамките на 10 дневен срок от датата на взимане на автмобила.

Научете повече за възможностите на програмата и разгледайте наличните ни модели с марката Ауди ТУК.

Audi Gebrauchtwagen :plus е програма на AUDI AG за употребявани автомобили, върнати от лизинг, тестови или служебни такива. С гарантирано качество и гаранция.
language car-favorit compare-large searchagent up