Услуги

Обратно изкупуване при замяна

Искате да закупите от нас нов или употребяван автомобил?
Предлагаме Ви услугата, при покупка на нов за Вас автомобил, да получите едно справедливо, пазарно-ориентирано и базирано на фактическото състояние на автомобила Ви, предложение за цена за неговото изкупуване. Предимството за Вас, ако изберете да замените при нас досегашния си автомобил, безспорно е в това, че ние ще поемем всички рискове и трудности по продажбата му, необходимите му ремонти или услуги към потенциални клиенти и така ще Ви спестим много време и нерви.

Гарантиран пробег и сервизна история

Можете да ни се доверите. Ние гарантиране за всеки Das WeltAuto автомобил неговия сигурен произход, реален пробег и сервизна история.

Право на подмяна

При покупката имате много желания, но едно от тях е особено голямо, а именно, желанието да сте направили правилния избор. Ние можем да Ви успокоим: Дилърът Ви дава възможност, в срок до една седмица след получаване на автомобила, да замените Вашия Das WeltAuto автомобил с друг, на същата цена или по-висока, в случай, че поради някаква причина не сте доволни от направения от Вас избор.
Превозното средство трябва да е в състоянието, в което е бил при предаването, като се вземе предвид естественото износване според изминатия пробег след предаването на автомобила, който от своя страна, не може да надвишава 1000 км. За този пробег следва да бъде заплатена от клиента минимална сума от 200 лв. плюс по 0.80 лв./километър, както и дължимите такси по прехвърляне обратно на собствеността на съответното превозно средство

Гаранция за мобилност

Благодарение на тази услуга Вие ще получите допълнителна сигурност и гарантирана мобилност в случай, че автомобилът Ви не е в състояние да се движи поради възникнал технически проблем. Възможностите, които Ви се предоставят започват от репатриране при повреда, минават през предоставяне на заместващ автомобил и стигат до пренощуване в хотел. Услугата важи за България и цяла Европа, по всяко време на денонощието.
Подробности за услугата, както и условията можете да научите от Вашия Das WeltAuto дилър

Финансиране и застраховане

Ние сме на разположение не само за въпросите, свързани с Вашия бъдещ Das WeltAuto автомобил. Заедно с колегите от Порше Лизинг и Порше Иншурънс Брокер ще Ви информираме с удоволствие за различните възможности за финансиране и застраховане на употребяван автомобил, а те впоследствие ще Ви предложат индивидуална, съобразена с Вашите нужди, оферта. Проста и без усложнения.

Оригинални аксесоари

Употребяваните автомобили често са оборудвани по различен начин. А когато купувате даден автомобил, обръщате специално внимание на външния вид и функционалността. Нашите търговци имат възможността да поръчат всички желани от Вас оригинални аксесоари. А програмата Сервиз 4+ предоставя финансово разумни и качествени услуги за сервизна поддръжка с качествени оригинални части за марките Volkswagen и Audi. Вашия дилър се радва на всяко Ваше посещение в шоурума и, разбира се, ще ви консултира и след успешната покупка на употребяван автомобил.

Техническа проверка на качеството

Всички Das WeltAuto партньори проверяват всеки автомобил стъпка по стъпка. Изисква се голяма точност при проверката, както на техническото, така и на визуалното качество. Ние отдаваме голямо значение на качественото възстановяване и подготовка на автомобила. Този контролиран процес гарантира най-високо качество, яснота и прозрачност и дава увереност на всеки потенциален клиент!

Професионална автокозметична подготовка

Всички употребявани автомобили се почистват с професионални средства, така че евентуални наранявания и зацапвания, както вътре, така и отвън са перфектно обработени. Закупуването на употребяван автомобил със сигурност е едно емоционално решение. Ето защо за Das WeltAutoавтомобилите важат високи стандарти за автокозметична подготовка.

Тестово шофиране

Никога не отказвайте тестово шофиране. Само с усещането при шофиране можете да направите един добър избор. И сърцето ще Ви помогне в избора. Ключа за това има Вашият дилър. Той е Вашия партньор за всички въпроси, свързани с мечтания от Вас автомобил: Направете още сега уговорка за тестово шофиране!

language searchagent up compare-large car-favorit