Съдържание

Audi Gebrauchtwagen :plus е програма на AUDI AG за употребявани автомобили. Избирайки Вашия Audi автомобил от тази програма, Вие получавате:

Проверка по 110 точки

Всеки автомобил от програмата Audi Gebrauchtwagen :plus е преминал през детайлна проверка по 110 точки. Множество функции на автомобила са проверени и при необходимост ремонтирани с Audi оригинални части. Проверката е лично подписана от квалифициран механик и ще ви бъде предадена под формата на сертификат.

Гаранция

Вашият Audi Gebrauchtwagen :plus дилър Ви дава 12-месечна гаранция при ограничение в пробега 20.000км за всеки автомобил от програмата Audi Gebrauchtwagen :plus. Попитайте Вашия Audi Gebrauchtwagen :plus дилър за повече информация.

Заместващ автомобил

Ако Вашият автомобил трябва да посети сервиза за инспекция, вашият Audi Gebrauchtwagen :plus дилър ще Ви предложи изгодни условия за заместващ автомобил.

Възможност за финансиране

Вашият Audi Gebrauchtwagen :plus дилър ще Ви предложи индивидуални финансови условия за финансиране и лизинг, съобразени с Вашите лични нужди и възможности, с ниски месечни вноски и гъвкави условия в края на договора.

Застрахователна информация

Вашият Audi Gebrauchtwagen :plus дилър ще Ви информира за възможности за различни застрахователни услуги, за да може Вашият автомобил да е напълно защитен.

Тестово шофиране

Ако искате да разберете кой автомобил подхожда най-добре на Вашите изисквания, вашият Audi Gebrauchtwagen :plus дилър ще предложи тестово шофиране с желания автомобил.

Обратно изкупуване и замяна

Ако искате да закупите автомобил от програмата Audi Gebrauchtwagen :plus, ние ще Ви направим предложение за изкупуване на Вашия стар автомобил. Квалифициран механик ще провери състоянието на Вашия стар автомобил и ще ви предложи справедлива пазарна цена за обратно изкупуване.

Право на подмяна

Ако поради някаква причина не сте удовлетворен от закупения Audi Gebrauchtwagen :plus автомобил, имате възможност да го подмените с наличен еквивалентен автомобил в рамките на 10 дни от дата на взимане на автомобила. Попитайте Вашия Audi Gebrauchtwagen :plus дилър за повече информация за условията за подмяна.

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” от наша страна. Вижте повече в секцията „Общи условия”.

Приемам